Film Senaryosu Değil Gerçek

Isparta'da alacağı olduğunu iddia ettiği dayısının oğlundan alacağını tahsil etmek için kurduğu plan filmleri aratmadı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2014 18:22
Film Senaryosu Değil Gerçek

Sıhhi Tesisatçıda çalışan B.S. işvereni olan dayısının oğlu tarafından işten çıkarıldı. Çalıştığı süre içerisinde işverenden alacağı olduğunu iddia eden B.S. iddia ettiği alacağını tahsil edemeyince benzerine filmnlerde rastlanacak bir yönteme başvurdu.

İNŞAATA ÇAĞIRDILAR
B.S. iki arkadaşı ile birlikte yaptığı planı hayata geçirmek için dayısının oğlu A.C.’yi telefonla aratarak Işıkkent Mahallesi’nde bir inşaatta sıhhi tesisat işi olduğunu söyletti. Telefonda belirtilen inşaata giden A.C. inşaatta önce kafasına vurulan bir cisimle darp edildi.

DARP VE GASP ETTİLER
Elleri ve kolları bağlanan ve ağzı bantla kapatılan A.C’nin üzerindeki paraları ve cüzdanını alan 3 şahıs A.C.’nin arabasını da alarak kayıplara karıştı.

POLİS O İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ
Ancak 3 arkadaşın hesaba katmadığı bir vatandaş olayı görerek polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri A.C.’yi baygın vaziyette inşaatta buldu. Hastaneye kaldırılan A.C. kendine geldikten sonra polise verdiği ifadesinde başına gelen olayları anlattı.

3 ŞAHIS EVİNDE YAKALANDI
Geniş çaplı bir inceleme başlatan polis ekipleri B.S., Ö.A. ve suça süreklenen çocuk S.D.’yi ikamet ettikleri evden alarak adli mercilere teslim etti.

ONLAR ŞİMDİ CEZAEVİNDE
3 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama ve gasp suçlarından tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ