Galatasaray'da Şok İstifa

Son yılların en güzel günlerini yaşayan Galatasaray camiası 2 şok istifa ile çalkalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2012 12:31
Galatasaray'da Şok İstifa

Son yılların en güzel günlerini yaşayan Galatasaray camiası 2 şok istifa ile çalkalandı.

Galatasaray, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Adnan Nas ve Adnan Öztürk'ün şirket yönetim kurulundan istifa ettiğini duyurdu.

İşte KAP'a yapılan açıklama:
Sn. Adnan Nas ve Sn. Adnan Öztürk, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Sn. Adnan Nas'ın yerine Sn. Ümüt Özdemir'in ve Sn. Adnan Öztürk yerine Sn. Mehmet Ali Birand'ın Bağımsız Yönetim kurulu Üyesi olarak atanmasına ve halihazırda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sn. Murat Canaydın'ın da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

2004 - 2006 döneminde Özhan Canaydın başkanlığındaki yönetim kurulunda görev yapan Adnan Öztürk, 2010 Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda ise Galatasaray başkanlığına aday olmuştu. Adnan Polat'a karşı yönetime adaylığını koyan Adnan Öztürk, başkan seçilmesi halinde yönetimde yeniden yapılanmaya gideceğini açıklamıştı. Öztürk, dünyada kulüp yönetimi konusunda en önemli birkaç isimden biri olan Peter Kenyon, Tomas Kurth veya Esteve Calzada'nın Galatasaray Yönetim Kurulu Başkanı olacağını vaat etmişti.

Yönetimle görüş ayrılığı içinde olduğu uzun süredir bilinen Adnan Öztürk'ün yerine gazeteci Mehmet Ali Birand, bağımsız yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürecek. Eski başkan Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın da bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.