Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği'nden Veli Gök’e Ziyaret

Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği'nden Veli Gök’e Ziyaret

Yayınlanma:
Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği'nden Veli Gök’e Ziyaret

Isparta’da faaliyet gösteren Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ve Yönetimi Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü makamında ziyaret ettiler.

Derneğin kuruluşundan bugüne kadar verdiği hizmetleri, yapılan okul konferanslarını, şehit aileleri ve gazilerin ziyaretleri ve yaptıkları tüm çalışmalar hakkında Başkan Veli GÖK’e bilgilendirmelerde bulunan Başkan Ali Savcı; ‘Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü, Dernek Başkan Yardımcımız Mehmet Atılgan, önceki dönem dernek başkanımız Musa İrez, Şarkikaraağaç SHM Müdürümüz Aytuğ Kazancı ve yönetim kurulu üyelerimizle ile birlikte ziyaret edip çalışmalarımız hakkında bilgilendirme yaptık, oldukça verimli toplantılarımız akabinde birlikte yapacağımız çalışmalar için istişarelerde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.’ İfadelerinde bulundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’te bu anlamlı ziyaret için dernek Başkanı Ali Savcı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.