Gözler Maltepespor Maçında

Kırmızı-şimşekler, hafta sonunda İstanbul deplasmanında Maltepespor’la karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2012 17:34
Gözler Maltepespor Maçında

Isparta’nın Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcisi Emrespor’da gözer hafta sonunda İstanbul deplasmanında oynanacak Maltepespor maçına çevrildi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalan ve 2 hafta sonra puanla tanışan kırmızı-şimşekler, bu hafta da 19 puanla 8. sırada bulunan Maltepespor’la zorlu bir maç oynayacak. 17 puanla 10. sırada bulunan Emrespor, zorlu maçın hazırlıkları için Atabey’de antrenmanlarına başladı. Kaleci Onur’un ayak baş parmağında incilmenin olduğu onun dışında sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı belirtildi.

Bu arada futbolcular, bir an önce takıma eski Beşiktaşlı Milli Futbolcu ve diğer taliplerin sahip çıkmasını bekliyorlar. Devreye son 3 maç kala futbolcular, sorunlar çözülmezse takımdan tek tek gideceklerini söylüyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum