Güvenliği Bulunan Siteden, 331 Çuval Yem ve Gübre Çaldılar..!

Gül Petek Sanayi Sitesi’nde meydana gelen hırsızlık olayı filmleri aratmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2012 13:01
Güvenliği Bulunan Siteden, 331 Çuval Yem ve Gübre Çaldılar..!

Gül Petek Sanayi Sitesi’nde meydana gelen hırsızlık olayı filmleri aratmadı.

Geçtiğimiz gün Gül Petek Sanayi Sitesi’nde yaşanan hırsızlık olayında iki işletmeden toplam 191 çuval gübre ve 140 çuval yem çalındığı öğrenildi.
Güvenlikçilerin görev yaptığı sitede, böyle bir olayın yaşanabiliyor olması da esnafları adeta çileden çıkarttı.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz gece meydana geldi. Kapı girişlerinde güvenliği bulunan Gül Petek Sanayi Sitesi’ne, kamyonet ile giren kimliği belirsiz kişi yada kişiler, iki iş yerinden 191 çuval gübre ve 140 çuval yem çalarak kayıplara karıştı.

Gül Petek Sanayi Sitesi’nde güvenliğin de olay saatlerinde görevde bulunduğuna dikkat çeken esnaflar, 'Nasıl olurda koskoca kamyon ile içeri girerek bu hırsızlığın yapılmasına müsaade ederler' diyerek, yönetime tepkilerini gösterdi.

Konula ilgili görüş belirten esnaflar, “Gül Petek Sanayi Sitesi’ndeki bugün yapılan hırsızlık olayının yarın bizim dükkanlarımıza yapılmayacağı garantisi var mı? Üstüne üstelik güvenliği de mevcut. ajans32. Nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak içeri girip o kadar çuval hırsızlık yapılıyor anlamış değiliz. Acilen Yönetim Kurulu’ndan bir açıklama bekliyoruz. Arkadaşlarımızın mağduriyetleri nasıl giderilecek? Bu kadarına da pes doğrusu..” diyerek isyan ettiler...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.