Hırsız İthal

Isparta’da meydana hırsızlık olaylarının önemli bir bölümünde zanlıların il dışından geldiği ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2013 14:53
Hırsız İthal

Kentteki hırsızlık olaylarına değinen Emniyet Müdürü Or, “Bir insanın kendisini en güvende hissettiği yer evidir. Bizim hırsızlık konusunda son derece titiz bir çalışma anlayışımız var. Ayrıca Isparta’daki hırsızlık olayları genellikle dışarıdan gelenler tarafından gerçekleştiriliyor” dedi.

İş yerlerine güvenlik kamerası takılması konusuna da değinen Or; ekonomik gelire haiz is yerlerine güvenlik kamerası kurulması gerektiğini belirterek küçük esnafı rahatsız edecek bir şey yok dedi.

Hırsızlık olaylarına çok önem verdiklerini belirten Or, ‘bir evde hırsızlık olduğu zaman o ailenin psikolojisi bozuluyor. Bir insanın kendini en güvenli hissettiği yer evidir. İlimizdeki hırsızlık olayları da genelde başka illerden gelen hırsızlardan kaynaklanıyor. Bunun için gece geç saatlerde GBT sorgulaması yapılıyor. Isparta’ya giriş ve çıkışlarda vatandaşlarımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz. Amacımız kimsenin vaktini almak değil’ dedi.

Or, 155 acil’e vatandaşların şüphelendikleri olayları bildirmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımız hiç tereddüt etmeden bize ihbarlarını yapabilir. Bir olay yerine intikal etmemiz üç dakikayı geçmiyor. Bunu daha az bir süreye indireceğiz. Çünkü ekip sayımızı sürekli artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.