Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Çıktılar

Isparta-Eğirdir karayolunda feci bir trafik kazası meydana geldi. Hurdaya dönen bir araçtan 3 kişi hafif yara alarak kurtuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2013 12:26
Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Çıktılar

Isparta-Eğirdir karayolunun 15’nci kilometresinde önceki gün akşam saatlerinde Ahmet Nuri Şirin’in kullandığı 55 KD 985 plakalı otomobil ile Falis Demir’in kullandığı 33 NPT 41 plakalı araç dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Şirin’in kullandığı otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada otomobil hurdaya döndü.

Meydana gelen kazada sürücü Ahmet Nuri Şirin ve otomobilde yolcu olarak bulunan Sabahattin Şirin, İzzet Şirin yaralandı. Diğer araç sürücüsü Falis Demir de kazadan hafif yara alarak kurtuldu.

Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Burada tedavi altına alınan 4 yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazaya karışan otomobillerde ise büyük oranda maddi hasar oluştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ