Huzur Operasyonu'nda Sonuç: Temiz

Isparta'daki Huzur Operasyonu kapsamında yapılan çalışmalarda aranan şahsa rastlanmazken, işyeri kontrolü ve trafik denetimi konularıyla ilgili çeşitli maddelerden ceza-i işlem uygulandığı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2012 10:14
Huzur Operasyonu'nda Sonuç: Temiz

Isparta’da asayişi sağlamak amacıyla geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen Duman ve Kavak Kod adlı Huzur Operasyonu’nda Isparta temiz çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyonda, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri başta olmak üzere, diğer şubelerden de takviye personellerin katılımıyla şehrin ayrı 14 noktasında kontroller yapıldı.

Isparta giriş – çıkışlarında 4 sabit nokta, şehir merkezindeki umuma açık yerlerde 6 ve diğer 4 ayrı noktada olmak üzere, toplam 14 ayrı noktada düzenlenen huzur operasyonunda yaklaşık 100 polis görev aldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, 9 Kasım 2012 günü 21.00 – 23.00 saatleri arasında yapılan uygulama kapsamında, 16 ayrı işyerinin kontrol edildiği ve bu işyerlerinden 5’ine çeşitli maddelerden idari para cezası tatbik edildi.

Aynı uygulama çerçevesinde yapılan çalışmalarda 579 kişinin kimlik sorgusunun yapıldığı aktarılırken, aranan şahsa rastlanmadığı kaydedildi.
Trafik yönünden yapılan denetimlerde ise 122 araç ve sürücünün kontrol edildiği uygulamada, kusurlu görülen 12 sürücüye 2 bin 400 TL tutarında ceza-i işlem uygulandığı ve 4 aracın da trafikten men edildiği öğrenildi. Ayrıca trafikte, alkollü şekilde araç kullanımı ile ilgili yapılan denetimlerde de 2 sürücünün ehliyetine el konulduğu belirtildi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum