İki Kardeşin Gezintisi Kazayla Bitti

İki kardeşin otomobil ile akşam gezmesi kaza ile noktalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2013 14:19
İki Kardeşin Gezintisi Kazayla Bitti

Yalvaç'ın Yağcılar köyünde iftardan hemen sonra ağabeylerine ait otomobille köyden hareket eden 17 ve 18 yaşlarındaki 2 kardeş anayola 100 metre mesafede kaza yaptı.

İlker Ülgüt'ün (18) kullandığı 32 YN 498 plakalı otomobil ile Yağcılar köyünden hareket eden 2 kardeş Yalvaç istikametine hareket halinde iken Yalvaç-Isparta karayoluna 100 metre kala direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafında bulunan söğüt ağaçlarına çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobil geldiği istikamete dönerken sürücü İlker Ülgüt ile yanında yolcu olarak bulunan kardeşi Hasan Ülgüt araç içerisinde sıkıştı. Yalvaç Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların çabaları ile araçtan çıkarılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Hasan Ülgüt ağır yaralanırken sürücü İlker Ülgüt ise daha şanslıydı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken araç kullanılamaz hale geldi.

Kazadan sonra olay yerine gelen Jandarma ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kaza yapan aracı yoldan çektirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ