İnşaatta Oyun Oynarken Asansör Boşluğuna Düştü

Arkadaşları ile inşaata giren ve oyun oynayan 12 yaşlarındaki çocuk 2 kat yüksekten asansör boşluğuna düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2013 10:09
İnşaatta Oyun Oynarken Asansör Boşluğuna Düştü

Okulların tatile girmesi ile birlikte sokaklarda oyun oynayarak zamanını geçiren ve yaramazlıktan geri kalmayan çocuklar bazen görünmez kazalara kurban olabiliyor.

Pazartesi akşam saatlerinde Gazipaşa Caddesinde bulunan ve henüz inşaat halinde olan binaya giren çocuklardan S.Ü asansör boşluğunu fark edemeyerek 2 kat aşağıya düştü. Akşam saat 21.00 sıralarında arkadaşları ile oyun oynama maksadı ile binanın üst katlarına çıkan çocuklar havanın da kararması ile binada bulunan asansör boşluğunu fark edemedi.

S.Ü isimli çocuğun bir anda boşluğa düştüğü ve burnu dahi kanamadan yukarıya çıktığı daha sonra yoldan geçen vatandaşlar tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldığı haber verildi.

Genel sağlık durumu iyi görünen çocuğun ileri tetkik ve tedavisi için hastanede kontrol altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer tatil olması nedeni ile çocukların sokaklarda bulunmasının bazı tehlikelere yol açtığını bu nedenle ailelerin dikkatli davranarak çocukları kontrol etmesini istediler.

cinaraltigazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.