İşçilere Dar Gelirliye Konut Yapacağız

İşçilere Dar Gelirliye Konut Yapacağız

Yayınlanma:
İşçilere Dar Gelirliye Konut Yapacağız

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, inşaat işçileriyle bir araya geldi. Dar gelirli aileleri ve işçileri sosyal konut projesiyle ev sahibi yapacaklarını belirten Tural “Gelin içinizden biri olarak bizlere destek verin. Isparta’yı iyi belediyecilikle buluşturalım” dedi.

ilere-dar-gelirliye-konut-yapacagiz-1.jpg

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İş insanı Yavuz Kurt’un inşaat şantiyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi. İşçilerden destek isteyen Tural, “Sizlerden biriyim. Gelin destek verin hep birlikte belediyeye yönetelim” dedi. Başkan Adayı Tural “İnşallah 31 Martta Isparta’yı İyi belediyecilikle buluşturacağız. Çalışmalarımızı projelerimizi görüyorsunuz.

iscilere-dar-gelirliye-konut-yapacagiz-2.jpg

Belediye tarafından yapılabilecek projeleri gerçekleştiriyoruz. Bunun başında dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak var. Önceden Belmaş vardı. Toplu konut alanları açılarak dar gelirli vatandaşımız ev sahibi oluyordu. Bu dönemde Belmaşı canlandırarak ve toplu konut alanları açarak sizleri, emeklimizi, dar gelirlimizi ev sahibi yapacağız. Bu nedenle gelin hangi partiden olursanız olun bize destek verin. Ben de esnaf teşkilatında idarecilik yapmış biriyim. Sizlerden biriyim.

Gelin destek verin hep birlikte belediyeyi yönetelim. Gelin bu seçimde Ahmet Tural isminde birleşelim. Bizlere deste olun. Bizler de sizi unutanlardan değil her zaman hatırlayanlardan olalım diyorum” dedi. İş insanı Yavuz Kurt da “Bugüne kadar esnafın başkanıydınız sizi işçilerin de başkanı olarak görmek istiyoruz. Sabahın bu erken saatinde bizleri gelip ziyaret ettiniz. Sizlere teşekkür ederim” diye konuştu.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.