Isparta Emniyeti Yüzünü Güldürdü

Eşinin yanık tedavisi masrafları için hazırladığı parayı dolandırıcılara kaptıran adaman yüzünü Isparta emniyeti güldürdü. Dolandırıcı Isparta’da kıskıvrak yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2022 22:23
Isparta Emniyeti Yüzünü Güldürdü

Isparta'da geçtiğimiz günlerde bir hasta yakınının yaklaşık 100 bin lirasını dolandıran zanlı Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Isparta Şehir Hastanesi’nde eşi tedavi gören O.Ş'nin hasta eşinin vücudundaki yanıkları tedavi için ilaç tedarik edeceğini vadeden ve yaklaşık 100 bin lirasını kendi hesaplarına havale ettiren S.Ü isimli şahsın yakalanması için 3 ilde ortak operasyonlar yapıldı.

Isparta, Sakarya ve İstanbul’da yapılan operasyonlar neticesinde Emniyet ekipleri kamera kayıtlarından söz konusu şahsın Isparta'da olduğunu belirledi.

Edinilen bilgilere göre değişik illerde 25 ayrı suça karışmamaktan aranan S.Ü Isparta’da yakalandı. Zanlının tutuklandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.