Isparta KOM’dan, İki Günde 2 Operasyon!

Isparta KOM Şube Müdürlüğü kentin ayrı noktalarında düzenlediği operasyonlarda, 25 paket eroin maddesi ile 4 paket kullanıma hazır esrar ele geçirdi. Konuyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2013 13:15
Isparta KOM’dan, İki Günde 2 Operasyon!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonlarda 25 paket eroin maddesi ile 4 paket esrar ele geçirildi.

Ajans32 Haber Merkezi’nin edindiği bilgiler doğrultusunda, kentte uyuşturucu kullanımı ve yaygınlaşmasını önlemek amacıyla çalışmalarını sürdüren Emniyet Kom Şube Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi’nde V.B isimli bir kişiye yönelik yaptıkları operasyonda, kullanıma hazır 4 paket esrar maddesi ele geçirdi.

Ardından bu kez şehirlerarası otobüs terminalinde harekete geçen narkotik ekipleri, aldığı istihbari bilgiler doğrultusunda başka bir operasyon daha düzenledi.

Yapılan çalışmalarda, S.A. isimli bir kişi üzerinde 25 paket eroin maddesi ele geçiren narkotik ekipleri uyuşturucu maddelere el koydu.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu kullanımını önlemek amacıyla yapılan çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.
Öte yandan, yapılan operasyonlarda gözaltına alınan V.B. ve S.A. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ