Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2012 13:42
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


AKSU İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü F.S. isimli şahıs müracaat ederek, aralarında husumet bulunan Z.D. isimli şahsın kendisine hakaret ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE BULUNTU SİLAH:
Olay günü O.G. isimli şahıs kıyıdan 500 metre mesafede Eğirdir gölüne balık tutmak için sermiş olduğu balık ağını topladığı esnada ağına uzun namlulu bir silahın katılmış olduğunu bildirmiştir. Yapılan incelemede, silahın Kaleşnikof marka tüfek olduğu, alttan katlanabilir dipçikli olduğu ve üzerinde sadece komple gövde ve namlusunun bulunduğu, mekanizme, üst kapak ve el kundağının olmadığı tespit edilmiş olup, tüfeğin uzun süre suda kalması nedeniyle paslanmış olması nedeniyle seri numarasını tespit edilememiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tüfek muhafaza altına alınmış olup tahkikata başlanılmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü E.K. isimli şahıs müracaat ederek, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan O.A. isimli şahsın kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü M.G. isimli şahıs, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan M.Ş. isimli şahsın kendisine hakaret ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI:
Olay günü H.Y. isimli şahıs arayarak, aralarında alacak-verecek anlaşmazlığı bulunan O.C. ve İ.C. isimli şahıslaria tartıştığmı, tartışma esnasında şahısların kendisine zarar vereceği düşüncesi ile akaryakıt istasyonu lavabosuna sığındığını ve buradan dışarıya çıkmaya korktuğunu başına herhangi bir olayın gelmesinden endişe ettiğini bildirerek şahıslardan şikayetçi olduğunu bildirmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek şüphelilerin İfadesi alınarak serbest bırakılmışlardır.

GÖNEN İLÇESİNDE GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA OLAYI:
Olay günü A.R.G. isimli şahıs arayarak, İ.D. ile birlikte ortak olarak almış oldukları (117) adet koyunun İ.D. tarafından kendisine haber verilmeden Keçiborlu ilçesine götürdüğünü beyanla şikayette bulunmuştur. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek koyunlar yedi emin olarak A.R.G.'ye teslim edilmiş olup, şüphelinin ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDAN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü Sulama Birliği Başkanı A.E. isimli şahıs arayarak, yedek 100'lük beton sulama kanalının M.E.K. tarafından çalındığını bildirmesi üzereni olay öğrenilmiştir. Yapılan araştırmada, çalındığı belirtilen beton kanal bulunarak, C.Savcısının talimatı ile Sulama Birliğine teslim edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE 1774 SAYILI KİMLİK BİLDİRİM KANUNUNA MUHALEFET OLAYI:
Olay günü yapılan kontrollerde kimlik bildirimi yapmadan işyerinde işçi
çalıştırdığı tespit edilen H.Y. hakkında tanzim edilen tutanak idari yaptırım uygulanmak üzeri mülki makama gönderilmiştir

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü C.Z. isimli şahıs müracaat ederek, Göllü yaylasında aralarında husumet bulunan E.Ö. isimli şahsın kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi aiınarak serbest bırakılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.