Isparta’da Çalınan Traktör Konya'da Bulundu

Aksu ilçesinde çalınan traktör, Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Aksu İlçe J.K.lığı Asayiş Timleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu Konya ili Meram ilçesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Yayınlanma:
Isparta’da Çalınan Traktör Konya'da Bulundu

Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada;

“Isparta ili Aksu ilçesi Yılanlı köyü Koca Tarla Mevkiinde; 24 Ekim 2023 tarihinde H.Y. isimli müştekiye ait bahçe içerisinde kapalı depo içerisinde bulunan 400.000 TI değerinde traktörünün çalınması olayı meydana gelmiştir.

Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Aksu İlçe J.K.lığı Asayiş Timleri tarafından koordineli olarak yapılan ısrarlı takip ve çalışmalar neticesinde; hırsızlık olayını müştekinin bahçesinde mevsimlik tarım işçisi olarak yanlarında çalışan E.K. isimli şüpheli tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiştir.

Şüpheli E.K. isimli şahıs Traktörü Eğirdir ilçesinde boş bir arazide Çekiciye yükleyerek Konya ilinde H.T. isimli şahısa 165.000 TI karşılığında sattığı tespit edilmiştir. Yapılan takip ve operasyon sonucunda Konya ili Meram ilçesinde traktör bulunarak müşteki H.Y. isimli şahısa teslim edilmiştir.

Isparta 11 Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşların emniyet ve asayişinin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ