Isparta'da Cinayet 2 Kişi Öldü

Isparta'da Cinayet 2 Kişi Öldü

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2016 15:12
Isparta'da Cinayet 2 Kişi Öldü

Isparta Keçiborlu İlçesi Senir Beldesinde kuzuların paylaştırılması sırasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine koyun sürüsü çobanının eşi, sürü sahibi iki kişiyi tüfekle öldürdü.

Isparta Keçiborlu ilçesi Senir beldesinde kuzuların paylaştırılması sırasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine koyun sürüsü çobanının eşi , sürü sahibi iki kişiyi öldürdü. Edinilen bilgilere göre Eski MHP Senir Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenilen koyun sürüsünün sahibi Mehmet Ünal ile amcası Sezer Ünal, koyunlardan doğan kuzuların nasıl paylaşacaklarını görüşmek üzere sürünün çobanı olan Yaşar Kaşıkçı'nın yanına gitti.

Kaşıkçı'yı yerinde bulamayan Mehmet Ünal, sürü çobanının eşi Gülsüm Kaşıkçı ile görüştü. Bu sırada Ünal ile Kaşıkçı arasında bilinmeyen bir nedende ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaşıkçı, çadırda bulunan tüfekle Ünal'ı yaraladı. Kaşıkçı, o sırada araçtan inerek çadıra gelen Sezer Ünal'ı da göğsünden vurdu. Her iki yaralı da olay yerinde yaşamını yitirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Kaşıkçı, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ASAYİŞ