Isparta’da Tren Raylarından Hırsızlık

Isparta’da tren rayları üzerinden söktükleri malzemeleri hurdacıya satmaya çalışan 2 şüpheli yakalandı.

Yayınlanma:
Isparta’da Tren Raylarından Hırsızlık

Isparta’da tren rayları üzerinden malzeme çalan 2 şüpheli Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Isparta ili Gönen ilçesinde Devlet Demir Yollarına ait (57) adet gergi kıskacı (traves), (57) adet vida ve (13) adet bağlantı aparatı raylar üzerinden sökülerek çalınmıştır.

Hırsızlık olayı şüpheli ve şüphelilerini tespit etmek maksadıyla; Jandarmanın dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri ile birlikte yapılan araştırmalar neticesinde hırsızlık olayını Y.D. ve E.D. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Çalınan malzemeler şüpheliler tarafından hurdacılara satılmaya çalışıldığı esnada yakalanarak ele geçirilmiştir.

Adli makamlara sevk edilen şüpheli Y.D. ve E.D. isimli şahıslar tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ