Isparta'da Uyuşturucu Operasyonu

Isparta’da uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda malzeme ve uyuşturucu ele geçirildi.

Yayınlanma:
Isparta'da Uyuşturucu Operasyonu

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde yapılan operasyon kapsamında, 7 şüpheli hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan, 13 şüpheli hakkında da “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçundan olmak üzere toplam 20 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs adli makamlarca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan tutuklandı.

Yapılan operasyon sonucunda 8 ikamet, 1 iş yeri, 6 araç ve şüpheli şahısların üstlerinde yapılan aramalarda; 46 parça halinde satışa hazır 33,14 gram Uyarıcı nitelikli madde,2 parça halinde satışa hazır 5,28 gram Halüsinojen nitelikli madde, 11 parça halinde 149 kullanımlık kağıda emdirilmiş Halüsinojen nitelikli madde, 1 adet Uyarıcı nitelikli hap, 1 adet Sentetik Ecza, 1 adet Hassas Terazi, 3 adet Tüfek, 1 adet Tabanca, 14 adet Fişek, 7 adet sahte 200 TL banknot ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ