Isparta'nın Evladına Üst Düzey Görev

Isparta'nın Evladına Üst Düzey Görev

Yayınlanma:
Isparta'nın Evladına Üst Düzey Görev

Ispartalı Dr. Nazmi Zarifi Gürkan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürü olarak atandı.

DR. NAZMİ ZARİFİ GÜRKAN KİMDİR?

Dr. Nazmi Zarifi GÜRKAN 1969 yılında Isparta’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Isparta’da tamamlamıştır.

1992 yılında Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye Bölümünden mezun olmuş, aynı yıl, Maliye Bakanlığından aldığı Üniversiteye giriş başarı bursu karşılığı Maliye Bakanlığında memuriyet hayatına başlamıştır.

2006 yılında Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığında Daire Başkanı, 2011 yılında Muhasebat Kontrolörleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış olan Hazine ve Maliye Başmüfettişi Dr. GÜRKAN, 2023 Haziran ayında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Danışmanı olarak görevlendirilmiştir.

2010 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Maliye Anabilim dalında yüksek lisans öğrenimini, 2020 yılında da aynı Üniversitede doktora öğrenimini tamamlayan Dr. GÜRKAN; Hazine ve Maliye Bakanlığı nezdinde çeşitli ulusal ve uluslararası projelerin koordinatör ve yöneticiliğini yapmış, kamu mali yönetimi, kurumsal risk yönetimi, vergi politikaları, yükseköğretimin finansmanı, iç denetim alanlarında uluslararası bildiri, makale ve kitap yayınlamıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.