“Isparta’nın Kaderini Değiştireceğiz”

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yazgan’ın seçim koordinasyon merkezi açıldı

Yayınlanma:
“Isparta’nın Kaderini Değiştireceğiz”

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi Özkanlar Kavşağında açıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdi SKM açılışına CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Önder Yüksel Eryigit katıldı.

Yazgan: “Isparta’nın Kaderini Değiştireceğiz”

Isparta’nın tüm alanlarda geride kaldığını belirten Atakan Yazgan, “Biz bu şehre biçilen bu rolü kabul etmiyoruz, bu şehre biçilen makus talihi reddediyoruz. Biz bu şehrin kaderini hep birlikte değiştireceğiz” dedi.

SKM açılış töreninde konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, Isparta Belediyesi’ne CHP bayrağını asacaklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, şehir içi ulaşım ücretlerinin hem vatandaş hem de öğrenciler için pahalı olduğunu söyledi.

Partisinde yaşanan değişimin Isparta ve Türkiye’de de olacağını söyleyen CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı da, “Isparta artık alternatifsiz değildir. Isparta’da alternatif CHP’dir, Atakan Yazgan’dır” diye konuştu.

Tüm engellere rağmen Seçim Koordinasyon Merkezini açtıklarını belirten CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, “Bu şehir geride kalmayı hak etmiyor, bu şehrin insanları mutsuzluğu umutsuzluğu hak etmiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum