İşte Yeni Sezon Diziler

Yeni sezonda yine birbirinden iddialı bir çok diziyi ekranlarda göreceğiz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2013 16:28
İşte Yeni Sezon Diziler

2013 yılı yeni sezonda başlayacak olan dizileri sizler için derledik.
İşte 2013 yeni sezon diziler.

A.Ş.K

Belki de bu sezon en çok merak edilen ve beklenen dizi A.Ş.K. Sebebi ise A.Ş.K dizisinin baş rol oyuncusunun Hazal Kaya olması. Hazal Kaya'nın yeni dizisi A.Ş.K eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.


FATİH


Yeni sezonda iddialı dizilerden birisi de Fatih dizisi. Fatih dizisi Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatacak ve başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik var. Knal D'de izleyicilerle buluşacak olan dizi şimdiden Muhteşem Yüzyıl'a rakip olarak gösteriliyor.


MEDCEZİR

Merak edilen diğer bir dizi de The O.C yerli versiyonu yani Medcezir dizisi. Dizinin adı eskiden Aşk Hikayesi olarak tanıtılsa da Medcezir olarak değiştirildi. Çağatay Ulusoy bu dizi ile ekranlara yeniden dönüyor.  Star Tv'de yayınlanacak olana dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik edecek.


ÇALIKUŞU

Yeni sezonda Kanal D'de başlayacak olan diğer bir dizi de Çalıkuşu dizisi. Çalıkuşu dizisi daha önce de bir çok ekrana gelmişti. Bu kez ki versiyonunda başrollerde Burak Özçivit ile Fahriye Evcen var.


ESKİ HİKAYE


TRT 1 ekranlarında başlayacak olan dizi Eski Hikaye'nin baş rolünde Kuzey Güney dizisinden tanıdığımız Buğra Gülsoy var. Dizide Buğra Gülsoy'a Funda Eryiğit, Uraz Kaygılaroğlu eşlik ediyor.


KAÇAK


Kurtlar Vadisi'nin Mematisi Gürkan Uygun'un baş rol oynadığı Kaçak yakında ATV'de başlıyor. Kaçak dizisi için ilk fragman da seyircilerle paylaşıldı.


GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI


FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Görüş Günü Kadınları Pazartesi akşamı izleyiciler ile buluşacak. Görüş Günü Kadınları 1. bölüm ile 2 Eylül Pazartesi akşamı saat 22.15'te FOX TV ekranlarında yayınlanacak.


FATİH HARBİYE


Piyami Safa'nın eserlerinden olan Fatih Harbiye Fox Tv ekranlarında artık Cumartesi günü dizi olarak evimize misafir olacak. Geleneksellikle moderinlik arasına sıkışıp kalan fatihli bir genç kız olan Neriman'ın ilginç hayat hikayesini anlatıyor.


BUGÜNÜN SARAYLISI

Dizi yeni sezonda ATV ekranlarında yer alacak. Dizide Selçuk Yöntem , Onur Tuna , Ali Ersan Duru , Cansu Tosun , Nazan Kesal gibi başarılı oyuncular kadrosunda yer alıyor.


KAYIP

Kanal D’nin yeni yayın döneminde ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi “Kayıp”ın çekimleri büyük bir özenle ve hummalı bir şekilde devam ediyor Eylül’de izleyici ile buluşacak


ARAMIZDA KALSIN (YADİGAR)


Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Uğur Yücel ve Binnur Kaya’nın yanı sıra ekranın sevilen oyuncuları Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk, Aramızda Kalsın ile Star Tv'de seyircisiyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.