Kaçak Telefona Geçit Yok

Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri kaçak yollardan yurda sokulan ve İM Numaraları yasal olmayan yollardan değiştirilen telefon yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2013 11:09
Kaçak Telefona Geçit Yok

Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Isparta'da gümrük kaçağı cep telefonlarının yakalanması ve devletin vergi kaybının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Çelebiler Mahallesi ve anadolu Mahallesi'nde düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 105 adet değişik marka ve modellerde gümrük kaçağı cep telefonunun ele geçirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilire göre emniyet ekipleri olayın failleri Z.U., H.S. ve A.Y. isimlişahısları yakalayarak adli mercilere sevk ettiği öğrenildi.

Yapılan hesaplamalara göre ele geçirilen cep telefonları ile yaklaşık olarak devletin 50 bin TL vergi kaybının önüne geçildiği belirtildi.

Kaynak: ispartahaberleri

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.