Kapı Kapı Dolaşıp, Broşür Dağıttılar

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bireysel ve toplumsal olaylar konusunda vatandaşları uyarmayı sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2012 21:40
Kapı Kapı Dolaşıp, Broşür Dağıttılar

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bireysel ve toplumsal olaylar konusunda vatandaşları uyarmayı sürdürüyor.Geçtiğimiz gün Anadolu Mahallesi’ne giderek kapı kapı dolaşan Toplum Destekli Polis Ekipleri, vatandaşlara evden hırsızlık ve aile içi şiddet konularında uyarılarda bulundu.

Balkona çıkan vatandaşlara, hırsızlık konularında almaları gereken tedbirleri anlatan polis, alt katlarda oturan vatandaşlara korkuluk taktırmalarını tembihledi.

Bodrumların camlarının da demir parmaklıklarla muhafaza edilmesi gerektiğine dikkat çeken polis ekipleri, bodrumlardan apartmanlara girişlerin çok kolay olduğunu bu durumun hırsızlara davetiye çıkardığını söyledi.

Polis güçleri, kadına şiddet olayları konusunda yapılması gerekenleri de anlattığı bilgilendirme çalışmaları kapsamında, vatandaşların 7 gün 24 saat 155 Polis İmdat Hattı’nı arayabileceklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.