Kesik Baş Cinayetinde Rapor Çıktı

Isparta'da 2012'de kendisine tecavüz ettiğini söylediği Nurettin Gider'i öldürdükten sonra başını keserek köy meydanına atan Nevin Yıldırım'a, 'akıllı' raporu verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2014 10:22
Kesik Baş Cinayetinde Rapor Çıktı

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 29 Ağustos 2012'de 2 çocuk babası Nurettin Gider'i av tüfeğiyle öldürdükten sonra başını keserek köy meydanına atan 2 çocuk annesi Nevin Yıldırım'a, 'akıllı' raporu verildi.

Daha önce Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Adli Tıp Anabilim Dalı tarafından da cezai ehliyetinin belirlenmesi amacıyla muayene edilen ve 7 üyeden 2'sinin karşı oyuna karşılık 'cezai ehliyeti vardır' raporu verilen Nevin Yıldırım, sanık avukatının talebi üzerineİstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Dairesi'ne gönderildi. 10 Kasım tarihinde heyet önüne çıkan Nevin Yıldırım hakkındaki rapor, Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaştı. Heyet Başkanı Doç. Dr. Yalçın Büyük ve 6 üye, oybirliğiyle cinayet zanlısı Nevin Yıldırım'ın suçu işlediği sırada akli dengesinin yerinde olduğunu ve hiç bir akıl hastalığı ve zeka geriliği saptanmadığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.