Kilolarca Kaçak Tütünle Otogarda Yakalandı!

Emniyet KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir ihbar üzerine yaptıkları operasyonda, kente şehirlerarası otobüs vasıtasıyla 120,60 kilogram kaçak tütün sokmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2013 01:09
Kilolarca Kaçak Tütünle Otogarda Yakalandı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün sevkiyatı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.

Ajans32 Haber Merkezi’nin edindiği bilgiler doğrultusunda, bir kişinin kente şehirlerarası otobüs vasıtasıyla kaçak tütün sevkiyatı yaptığı ihbarını değerlendiren polis harekete geçti.

Bugün öğle saatlerinde, otogarda K.E. isimli şahsı takibe alan kaçakçılık ekipleri, şahısla birlikte iki çuval içersine yerleştirilmiş 120,60 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirdi.

Konuyla ilgili olarak K.E.’yi gözaltına alan polis güçleri, ‘4733 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet Etmek’ suçundan işlem başlattı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.