Kocası Sabaha Kadar Dövdü!

Adana'da işsiz kocası tarafından sabaha kadar dövülen İlknur Turgut, aldığı darbeler nedeniyle yürüyemeyince tekerlekli sandalye ile getirildiği adliyede suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2013 14:41
Kocası Sabaha Kadar Dövdü!

Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi Muhasebe Bölümü'nde 2009 yılında aynı sınıfta okurken tanışan İlknur Turgut ile Hüseyin Turgut, 4 yıl süren arkadaşlıkları ardından evlenmeye karar verdi. İlknur Turgut'un ailesi damat adayının işsiz olması nedeniyle evliliğe izin vermedi. Bunun üzerine geçen haziran ayında evden kaçan İlknur, Hüseyin Turgut ile resmi nikah kıyıp evlendi. Ailesi de kızları ile görüşmeyi kesti. Hüseyin Turgut'un Ceyhan İlçesi'nde bulunan ailesinin evine taşınan çift burada yaşamaya başladı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Hüseyin Turgut iddiaya göre bir süre sonra kıskançlık krizine girdi. Eşi İlknur'u sık sık "Beni aldatıyor musun?" ve "Bana yalan söylüyor musun?" diyerek sorgulamaya başladı. Kıskançlık nedeniyle çiftin arasındaki tartışmalar kavgaya dönüştü. Kendisine küs olan ailesine de bir şey söyleyemeyen İlknur Turgut'u iddiaya göre dövmeye başlayan Hüseyin Turgut, olanları kimseye anlatmaması için baskı kurdu.

KAPIYI KİLİTLEYİP DÖVDÜ

Geçen 21 Ağustos akşamı yine kıskançlık nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönerken Hüseyin Turgut, iddiaya göre kapıyı kilitleyip İlknur Turgut'un boynuna dayayarak onu dövdü. İlknur Turgut'un kaçmasına izin vermeyen eşinin iddiaya göre sabaha kadar süren dayağı nedeniyle İlknur Turgut'un kaburgalarında ezilme, başında şişlik, yüzü, gözü, ayakları ve bacaklarında da yaralar oluştu.

HASTANEDEN KAÇIP AİLESİNE SIĞINDI

Bağırarak yardım isteyen İlknur Turgut'un çığlıklarını duyan komşuları polisi arayarak yardım istedi. Polislerin geldiğini siren sesinden anlayan Hüseyin Turgut, şiddet uyguladığı İlknur Turgut'u, iddiaya göre "Dövdüğümü söylemeyeceksin, şikayetçi olmayacaksın, yoksa seni bitiririm" diyerek tehdit etti. Kapısı kilitli eve çilingir yardımıyla giren polisler, kanlar içinde banyoda buldukları İlknur'u ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırttı. İlknur'un açılan kaşına dikiş atıldı ve yaraları pansuman edildi. Kaburgalarındaki ezilme nedeniyle de korse takıldı.

GÖZALTINA ALINDI AMA...

Hüseyin Turgut gözaltına alınırken, İlknur Turgut onun tehditlerinden korktuğu için şikayetçi olmadı. Emniyetteki ifadesinde Hüseyin Turgut, işi ile aralarında her evde olabilecek bir tartışma olduğunu söyledi ve serbest bırakıldı. Hastanedeki 1 günlük tedavin ardından taburcu olan ancak aldığı darbelerle geçici olarak yürüyemez hale gelen İlknur Turgut ise, yakınlarının yardımıyla Ceyhan'dan kaçarak Adana'da bulunan ailesinin yanına sığındı.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE SUÇ DUYURUSUNA GELDİ

Annesi Nahide Çiftçi ile birlikte tekerlekli sandalye ile Adana Adliyesi'ne getirilen İlknur Turgut, eşinin cezalandırılması, kendisine yaklaşmaması ve koruma verilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulundu. İlknur Turgut, boşanmak için de Aile Mahkemesi'ne dilekçe verdi. Savcılığın talimatıyla Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilen İlknur Turgut, dayak yediğine dair rapor aldı.

DEVLET BENİ KORUSUN

Eşi Hüseyin'in telefonla arayarak kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyen İlknur Turgut, "Sevdiğim için ailemi bile üzüp kaçarak evlenmiştim. Beni bu hale getirdi. Son gece beni sabaha kadar dövdü. Evin içinde sürükledi, bıçakla boynumu ve elimi kesti. Beni öldüreceğini söylüyor. Korkuyorum. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Beni devlet korusun" diye gözyaşı döktü

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum