Kubar Esrar ve Kenevir Bitkisi Yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda 1000 gram kubar esrar, 108 Kök Kenevir Bitkisi yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2013 17:10
Kubar Esrar ve Kenevir Bitkisi Yakalandı

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca; İl Merkez Kayı köyü Koçtepe yolunda yapılan operasyon neticesinde (2) şüphelinin kullandıkları motosiklette ve sonrasında şahısların ikamet ettikleri Gönen İlçesi Gölbaşı köyünde bulunan evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda (1000 gram) kubar esrar, (108 Kök) Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Kayı köyü Koçtepe yolunda (2) şüphelinin Isparta iline Motosikletle uyuşturucu getirerek satacakları bilgisi alınmıştır. 20 Mayıs 2013 günü Saat :17:00 sıralarında Koçtepe yolunda yapılan kontroller sonucu şahıslara ait motosiklet durdurularak yapılan aramada poşete sarılı satışa hazır yaklaşık 200 gram kubar esrar ele geçirilmiştir. (2) şüphelinin ikamet ettikleri Gönen İlçesi Gölbaşı köyünde bulunan evlerinde ve eklentilerinde de ayrıca arama yapılmıştır. Evlerinde yapılan aramalarda ise; yaklaşık 800 gram kubar esrar ve 108 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen (1000 gram) Kubar Esrar ve (108) kök Kenevir Bitkisine el konularak (1) şüpheli gözaltına alınmış, (1) şüpheli ise ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.