Kullan Diye Vermişti Ama...

Kullan Diye Vermişti Ama...

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2016 09:51
Kullan Diye Vermişti Ama...

Bağlar Mahallesi'nde kıraathane işleten bir şahıs motosikletini müşterisine kullanması için verdi fakat müşterisi motosikleti geri getirmeyince şahıstan şikayetçi oldu.

kullanması için müşterisine emanet verdiği motosikleti geri gelmeyince şikayetçi olan şahıs, motosikletinin satıldığını öğrendi.

konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bağlar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanenin sahibi olan F.E isimli şahıs kendisine ait olan motosikletini müşterisi olan A.A isimli şahsa kullanıp geri getirmesi için emanet olarak vermiş ancak şahsın motosikleti geri getirmemesi üzerine şahıstan şikayetçi olmuştur. Şüpheli A.A isimli şahsın motosikleti H.K isimli şahsa sattığı anlaşılmıştır.

A.A isimli şahıs hakkında Güveni Kötüye Kullanma, H.K isimli şahıs hakkında Suç Eşyasını Satın Alma suçlarından işlem yapılarak konu adli makamlara sevk edilmiştir. Motosiklet temin edilerek, müşteki F.E’ ye teslim edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.