Market Farelerini Güvenlik Kameraları Yakalattı!

Isparta’daki bir marketten bin 590 TL değerinde 25 şişe alkollü içecek çaldıkları iddia edilen 4 kişi, polisin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2013 11:33
Market Farelerini Güvenlik Kameraları Yakalattı!

Isparta’da bir marketten 25 şişe alkollü içecek çaldığı iddia edilen 4 şüpheli, polis tarafından tespit edilerek yakalandı.

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgiye göre, olay geçtiğimiz günlerde Gazi Kemal Mahallesi’nde bir işyerinde meydana geldi.
İddiaya göre, gece bilinmeyen saatlerde alkollü içecek satışı yapan işyerine giren 4 şüpheli, bin 590 TL değerindeki 25 şişe içkiyi çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

Durumun haber verilmesi üzerine, araştırma başlatan Asayiş Şube’ye bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Bürosu ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından da faydalanarak şüphelileri teşhis etti.

Olayı gerçekleştirenlerin H.A. – F.A. – M.S.D. ve M.Ö. olduğunu saptayan emniyet güçleri, yaptıkları çalışmalarda 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alındıktan sonra hakim karşısına çıkarılan 4 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.