Minik Aleyna'nın Cenazesi Isparta'ya Getirildi

Bodrum'da kontrolden çıkıp yön levhasının beton ayağına çarparak durabilen otomobilde yanarak yaşamını yitiren 6 yaşındaki Aleyna Şen'in cenazesi, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Isparta'ya getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2014 12:29
Minik Aleyna'nın Cenazesi Isparta'ya Getirildi

Kaza, geçen pazar günü 08.30 sıralarında, Milas- Bodrum Karayolu Torba Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Peyzaj ürünleri satılan dükkan işleten 34 yaşındaki Tuncay Şen, yönetimindeki 06 DS 2661 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi.

Yön levhasının beton ayağına çarparak durabilen LPG'li otomobil, alev aldı. Sürücü Şen ile çocukları 4 yaşındaki Deniz Şen ve 8 yaşındaki Çınar Deniz Şen, kazayı görenlerin yardımıyla, alev alan otomobilden çıkarılabildi. Araçta sıkıştığı için dışarı çıkartılamayan 6 yaşındaki Aleyna Şen ise yanarak yaşamını yitirdi. İtfaiyenin söndürdüğü yangın sonrası otomobilden çıkartılan minik Aleyna'nın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kazadan yaralı kurtulan sürücü Şen ve iki çocuğu ise ambulansla çevredeki hastaneye kaldırıldı. Baba ve iki çocuğunun tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Otopsisi tamamlanan minik Aleyna'nın cenazesi ise bu Sabah yakınlarına teslim edildi. Cenaze aracına konulan minik Aleyna'nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Isparta'ya getirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ