Önce Çarptı, Sonra Takla Attı

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Aslandoğmuş köyü yolu üzerinde meydana gelen kazada 1 ağır toplam 8 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2013 12:40
Önce Çarptı, Sonra Takla Attı

Kaza gece saat 12’de Aslandoğmuş yolu üzerinde meydana geldi.
Aslandoğmuş köyünden Şarkikaraağaç istikametine gitmekte olan 32 SC 265 plakalı araç sürücüsü Faik Ö.’nün kullandığı araç yol kenarında park halinde bulunan ve yolun karşı şeridinde 2. bir araç ile muhabbet ettiği iddia edilen kazada iki aracın arasından geçmek isteyen 32 SC 265 plakalı araç sürücüsü Faik Ö. Bayram S. Ve Rüştü B.’ye çarptı.

Çarpma sonrasında araçta bekleyen Mustafa Ali A. Çıkan gürültü sonrası yerde yatan Bayram S. ve Rüştü B. Yi görerek 112’den yardım istedi.
32 SC 265 plakalı araç sürücüsü kaza yerinin1100 msonrasında paniğe kapılarak yoldan çıkarak takla attı.

Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, Araçta bulunan Dilan Y., Ayşe Ö., Raziye Ö., İsmail Ö. Ve Faik Ö. Kazada hafif yaraladı.

Olay yerine intikal eden 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesinin ardından yaralıları Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırdı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Bayram S. Isparta’ya sevk edildi.

Kaza sonrası Gelendost, Yalvaç ve Yenişarbademli’den Şarkikaraağaç'a sevk edilen ambulanslar ile Isparta’ya 5 yaralı sevk edildi.
Olayla ilgili Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri soruşturma başlattı.

Haber - Foto: Fatih Demirtaş

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum