Önce Oğlunu Kurtardı, Sonra Aracını Söndürdü!

Sürücüsünün benzinden LPG’ye geçiş yaptığı sırada alev alan otomobil, faciaya neden olmadan söndürüldü. Yangında, önce küçük oğlunu araçtan dışarı attığını anlatan otomobil sürücüsü, yanında bulunan yangın söndürme tüpünün hayatlarını kurtardığını anlattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:48
Önce Oğlunu Kurtardı, Sonra Aracını Söndürdü!

Demirköprü Kavşağı’nda alev alan aracı yangın söndürücüsü yanında olan sürücü kurtardı.

Davraz Mahallesi’nde bir petrol ofisinden yakıt aldıktan sonra Demirköprü istikametine seyir haline geçen Hatay Kara yönetimindeki 09 HE 575 plakalı otomobil, sürücünün benzinden LPG’ye geçiş yaptığı sırada alev aldı.

İçersinde Kara ve 3 yaşındaki oğlunun bulunduğu otomobilin seyri esnasında, motor kısmında çıkan yangın, araçta bulunan yangın söndürme tüpü ile sürücü tarafından kısa sürede söndürüldü.
Olayı gören vatandaşların haber vermesiyle Demirköprü’ye gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına yardımcı olurken, polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Ajans32 Muhabirine olayı anlatan Kara, “Birden bire aracım alev alınca ilk olarak oğlumu dışarı attım. Sonrada aracımdaki tüple alevleri söndürdüm. Allah’a şükürler olsun bir zararımız yok” dedi

Olayın faciaya dönüşmeden sürücü tarafından engellediğini aktaran polis ekipleri de, araçlarda bulunması gereken yangın söndürme tüplerine dikkat çekerek, sürücülerin bu konuda ehemmiyetli olmalarını vurguladılar.

HABER – FOTO : Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.