Otobüste 1 Kilogram 240 Gram Kokain Ele Geçirildi

Otobüste 1 Kilogram 240 Gram Kokain Ele Geçirildi

Yayınlanma:
Otobüste 1 Kilogram 240 Gram Kokain Ele Geçirildi

Isparta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İstanbul-Antalya seferi yapan otobüs içerisinde 1 kilogram 240 gram Kokain maddesi ele geçirdi. Yapılan operasyon kapsamında adli makamlara sevk edilen 1 şüpheli “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan Tutuklandı.

Isparta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2024 yılı başından itibaren yapılan çalışmalarda; narkotik suçlarından tutuklanan ya da haklarında hüküm verilen toplam 47 şahıs cezaevine teslim edildi.

Ayrıca yakın zamanda uygulamaya koyulan NARVAS (Narkotik Vaka Analiz Sistemi) Projesi ile vatandaşlarımızın 112 ihbar hattı üzerinden ve telefonlara ücretsiz indirilebilen UYUMA aplikasyonu üzerinden yaptıkları ihbarlar titizlikle değerlendirilmektedir. Bu kapsamda vatandaşlarımızın narkotik suçlara ilişkin bildiklerini ihbar etmeleri önem arz etmekte olup vatandaşlarımızın ihbarları narkotik suçlarla mücadeleye katkı sağlayacaktır.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ