Sahte Kimlikle Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği aranan bir şahsı üzerinde sahte kimlikle yakaldı. Şahsın 11 yıl 8 ay cezası var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2012 09:16
Sahte Kimlikle Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "17.09.2012 günü saat 11:30 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan  Şahı.slar Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; Antalya İli adli makamlarında Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, elektrik enerjisi hakkında hırsızlık suçlarından araması olan ve toplam 11 yıl 8 ay cezası bulunan R.Ç. isimli şahıs yakalnmıştır. Yapılan kimlik sorgulamasında ve üst aramasında başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik taşıdığı tespit edilmiştir. Adı geçen şahıs ile ilgili adli işlemler tamamlandıktan sonra ilimiz cezaevine teslim edilmitşir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ