Şevket Savlu: 'Tehdit Telefonları Alıyorum'

İşadamı Şevket Savlu’nun tehdit telefonları aldığı iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2011 10:13
Şevket Savlu: 'Tehdit Telefonları Alıyorum'

Ispartasporlu yöneticilerin kendilerini istifaya davet ettiği için tehdit telefonları aldığını öne süren İşadamı Savlu, bir basın açıklaması daha yaptı.

Gece geç saatlerde gelen telefonda kulüpte resmi olarak yöneticilik görevi bulunmadığı halde kendisini arayan Nuri Ay’a tepki gösteren Savlu, “Önceki gece Nuri Ay isimli şahıs gece yarısına doğru beni telefonla arayarak, bana çeşitli sözler sarf etti. Benim konuşmama bile fırsat vermeden telefonu da yüzüme kapattı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor yetkilileri gibi beni de telefonda tehdit etti” diye konuştu.

Takımın bu insanlar yüzünden Türkiye’ye rezil olduğunu dile getiren Savlu, “Artık daha neyin çabasını veriyorlar? Takımı allak bullak bir hale soktular. Bütün suçlulukları da ortaya çıkıyor, bu insanlar çıkar elde etmek için bu kulübün başındalar. Bizler Ispartaspor sevdalısıyız, Isparta’nın yetiştirdiği insanlarız. Artık Ispartalılar bu tür insanlara pirim vermemelidir” şeklinde konuştu.

Savlu sözlerine şöyle devam etti: “Beyanımdan rahatsız olan Selçuk Tık’ın yanında maaşla çalıştırdığı Nuri Ay isimli şahıs beni telefonla arayarak tehdit vari sözler sarf etti. Yazdıklarımla her zaman gerçekleri ifade etmemden rahatsız olan ekip, ne yaparsa yapsın Ispartaspor’u kullanamayacak, takımı rezil etmelerine izin verilmeyecektir. Önce gazetecilere sataşan bu şahıslar, sonrasında Gençlik ve Spor Müdür Vekili Fatma Uçarlar hanımefendiyi tehdit etmiş, şimdi bize de aynı çirkinliği sarf etmiştir. Bizler bu tehditten rahatsız değiliz, sadece onların ayıbı olarak bu durumu değerlendiriyoruz. Suçlulukları ortaya çıkan bu arkadaşların kulüp yöneticilikleri dışına çıktıkları kamuoyu tarafından açıkça bilinmektedir. Bu durumdan dolayı derin üzüntü duymaktayız. Eğer suçlu değiliz diyorlarsa da çıksınlar; Ispartaspor’un başına gelenlerden kimin ya da kimlerin sorumlu olduğunu ortaya koysunlar, ispatlasınlar. Madem ki 2004 yılından bu yana ödenmeyen borçları var. Bu takımın gelirleri nereye gitmiş? Kamuoyuna bu durumu sunsunlar, biz de konuşmaktan vazgeçelim. Ben Ispartalıyım ve her Ispartalı’dan daha çok Ispartaspor sevdalısıyım.

Bu rezil gidişata kimse ‘Dur’ demiyorsa, ben diyorum.
Defterler, mali kayıtlar ve giderler ellerinde… Bunları ortaya koysunlar ve içinde bulundukları bu durum karşısında temize çıksınlar. Suçluyu çıkarıp, konuyu yargıya taşıyalım. 40 senelik takımımızın hasiyetini şerefini kurtaralım…

Öyle tehditlerle, söylentilerle bu işler yürümez. Madem sizin suçunuz yok çıkın kamuoyuna! Çıkarın her şeyi, biz de rahat bir nefes alalım. Sizler bunu yapamadıkça, sormak bizim hakkımız olacaktır. Lütfen şahıslarla uğraşmayı bırakın da istediklerimize saygı gösterin ya da terk edin kulübü…

Biz inceleme sonucunda giderlerin kontrolünü yapar, yaptırır, kimler bu takımı yok etmişse, bu hale sokmuşsa takımımızı bulunduğu noktadan daha üstlere taşırız, kurtarırız.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum