Şimşekler Sallanıyor

Kırmızı-siyahlıların grubunda yer alan rakipleri hazırlıklarına başlarken temsilcimiz daha çalışmalarına başlayamadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2013 16:33
Şimşekler Sallanıyor

Maddi sorunlar nedeniyle bazı futbolcular takımdan ayrılırken 2. yarı öncesinde büyük bir kaos yaşanıyor. Durum böyle giderse yolun sonu hiç de iyi görünmüyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor’da 2. yarı öncesinde büyük sıkıntı yaşanıyor. İlk yarıyı 17 puanla 13. sırada tamamlayan kırmızı-şimşeklerde yönetimsel sorunlar nedeniyle belirsizlik sürüyor. 20 Ocak’ta Kocaelispor’la deplasmanda 2. yarının ilk maçını oynayacak olan Isparta Emrespor şu ana kadar kampa girmedi.
Rakipleri çalışmalarına başlarken kırmızı-siyahlılarda takımın nerede kampa gireceği ise merak konusu. Atabey Belediye Oteli’ne de olan borçlar nedeniyle takımın burada konaklanma durumunun olmadığı iddia edildi. İlk yarıda futbolcular ise büyük sıkıntılar çekmişti.

Kırmızı-şimşekler, SSK, otel, yemek ve diğer alacaklılara olan borçlar nedeniyle önünü göremiyor. Bazı futbolcuların TFF’ye başvurarak protesto çektikleri öğrenilirken, Emrespor’da 2. yarı öncesinde kadroda büyük eksiklikler var. Kentten de gerekli desteği alamayan kırmızı-siyahlılarda taliplerde de takımı almaktan kaçıyor.

TAKIMIN EN İYİLERİ GİDİYOR!
Hatırlanacağı üzere Emrespor’da Fethiyespor’la anlaşan Sefa Durmuş’tan sonra Mustafa Ünver’in aynı takıma gittiği öğrenilmişti. Alihan Ünal’ın Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile prensipte anlaşırken Osman Oğuz’un da Hatayspor’la anlaşması an meselesi olduğunu belirtmiştik. Bu arada savunma oyuncusu Şevki Kapılı’ya da bir takım tekliflerin olduğu dile getirmiştik.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum