Suçlulara Geçit Yok!

Suçlulara Geçit Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2015 14:09
Suçlulara Geçit Yok!

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, küçük yaştaki çocukların üzerini arayarak zorla paralarını alan bir kişinin yakalandığı öğrenildi. Ayrıca 2 adet ruhsatsız silahla, uyuşturucu madde bulunduran şahıs yakalandı.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:
"Yapılan çalışmalar neticesinde küçük yaştaki çocukların üzerini arayarak zorla paralarını alan bir şahıs ile “Uyuşturucu Madde Bulundurduğu” anlaşılan bir şahıs yakalanmış, ayrıca ihbar üzerine bir araçta ve bir ikamette yapılan aramada iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Küçük Çocukların Üzerlerini Zorla Arayarak Paralarını Alan Bir Şahıs Yakalandı
Debbağlar Mahallesinde üç çocuğun birlikte oyun oynamak üzere Uzunyol Caddesi üzerinde iken yolda daha önceden tanıdıkları V.C. isimli şahsın kendilerini durdurarak üzerlerinde para olup olmadığını sorduğu, çocukların paramız yok demeleri üzerine zorla üzerlerini arayarak çocukların ceplerinde bulduğu paraları alması üzerine aileleri tarafından V.C. isimli şahıs hakkında şikayette bulunulmuştur.
Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışma ve şikâyetlerin değerlendirilmesi sonucu V.C. isimli şahıs kısa sürede yakalanarak “Yağma” suçundan hakkında yasal işlem yapılmış ve adli mercilere sevk edilmiştir.

İhbar Üzerine Yapılan Aramalarda 2 Adet Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi Yalvaç ilçe Emniyet Müdürlüğümüze M.P. isimli şahsın aracında ruhsatsız tabanca bulundurduğu yönünde yapılan ihbarın değerlendirilmesi ile ekiplerimizce bir süre takip edilen şahıs aracını park ederken durdurulmuş olup, yapılan aramada aracın torpido gözünde 1 adet 7,65 mm çapında Kırıkkale marka tabanca ele geçirilmiştir.
Bir başka ihbarın değerlendirilmesi ile Debbağlar mahallesinde bir ikamette yapılan aramada ise 1 adet 9 mm çapında Ruger marka tabanca ve bu tabancaya ait 23 adet dolu fişek ele geçirilmiştir.
Şahıslar hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan gerekli yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Uyuşturucu Madde Bulunduran Şahıs Yakalandı
Adli Makamlarca yürütülmekte olduğu “Uyuşturucu Madde Ticarete Yapmak” suçu ile ilgili soruşturma kapsamında şüpheli D.Ö. isimli şahsın Çarşı Mahallesinde bulunan ikametinde arama yapılması talimatı verilmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince bahsi geçen adrese düzenlenen baskın neticesinde ikamette yapılan aramada 1 kök hint keneviri ile 6136 Sayılı Kanuna aykırılık teşkil eden 1 adet açılır kapanır bıçak ele geçirilerek şahıs ve elde edilen materyaller soruşturma kapsamında adli makamlara teslim edilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde yasadışı olarak yapılan faaliyetlere yönelik operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.