Suçlulara Geçit Yok!

Suçlulara Geçit Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2015 13:07
Suçlulara Geçit Yok!

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında hapis cezası bulunan 1 şahıs ile evden hırsızlık yapan 1 şahıs yakalandı.

Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

HAKKINDA 12 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI:
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Nitelikli Yağma” suçundan dolayı 12 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde şahsın Gülevler Mahallesinde bir ikamette saklandığı bilgisi elde edilmiştir.
Şahsın yakalanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince belirlenen adrese yapılan operasyon neticesi şahıs saklandığı ikamette yakalanmıştır.
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hükümlü E.B. gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

EVDEN HIRSIZLIK VE MALA ZARAR VERME SUÇLARINDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI:
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında Pirimehmet Mahallesinde 12 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen “İkametten Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” olayının faili olduğu tespit edilen ve aranmakta olan A.Z. isimli şahıs yapılan çalışmalar neticesi bulunarak yakalanmıştır.
Şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce “İkametten Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” suçlarından gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.