Tam 57 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Tam 57 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2015 17:28
Tam 57 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan planlı çalışmalar kapsamında, Sütçüler ilçesi Şeyhler köyünde yapılan operasyon neticesinde; (2) şüpheli ile birlikte (57) kg Esrar ve (66) kök Kenevir bitkisi ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıkalamda; "Isparta ili Sütçüler ilçesi Şeyhler köyünde O.T. ve A.T. isimli şahısların sera içerisinde kenevir bitkisi yetiştirdikleri ve uyuşturucu madde ticareti yaptıkları bilgisinin alınması üzerine 22 Aralık 2015 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucu; O.T. isimli şüpheliye ait sera içerisinde (66) kök Kenevir bitkisi ve (5) kg Esrar, A.T. isimli şüpheliye ait evde ise iki çuval içerisine konulmuş vaziyette (52) kg Esrar olmak üzere toplam (57) kg Esrar ve (66) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen (57) kg Esrar ve (66) kök Kenevir bitkisine el konulmuş olup şüpheliler O.T. ve A.T. adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmışlardır.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.