Telefon Dolandırıcıları Isparta’da Yakalandı!

Isparta Polisi, Eskişehir’de bir vatandaşı telefonla dolandırdığı iddia edilen iki kişiyi hesaptan 20 bin TL çekmek üzereyken yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2012 17:43
Telefon Dolandırıcıları Isparta’da Yakalandı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bugün yaptıkları operasyonda Eskişehir’de bir vatandaşı dolandırdırdığı iddia edilen 2 şüpheliyi emellerine ulaşmak üzereyken yakaladı.

Ajans32 Haber Merkezi’nin aldığı bilgiler doğrultusunda, iddiaya göre Eskişehir’de bir vatandaşı telefonla arayarak kendilerini polis - hakim ve savcı gibi unvanlarla tanıttıkları öne sürülen 2 kişi, ağlarına düşürdükleri bir kişiden Isparta’daki hesaba 20 bin TL yatırmasını söylediler.

Aldığı istihbari bilgileri değerlendiren emniyet güçleri, vatandaşın para yatırdığı hesapla ilgili çeşitli şubeleri bir süre takibe aldı.
Ardından E.T. ve A.Y. isimli iki kişinin söz konusu hesaptan para çekmek istediğini tespit eden polis, iki şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum