Televizyon Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Isparta Emniyeti hırsızların kabusu olmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2013 18:26
Televizyon Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Emniyetten yapılan açıklamada “Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda;

16.05.2013 günü ilimiz Mehmet Tönge Mahallesinde ikamet eden Müsteki U.S.nin ikametinden çalınan LG marka 106 ekran televizyonun şüpheliler E.Ç.,S.S. ve Y.S. tarafından satıldığı tespit edilmiştir.

23.06.2013 günü ilimiz 1001 evler mahallesinde ikamet eden müşteki M.A. nın ikametinden çalınan Vestel Marka LCD televizyonun çalınmasıyla ilgili olarak şüpheli H.U. ve Y.S tarafından satıldığı
ayrıca 29.11.2012 günü Mehmet tönge Mahallesinde ikamet eden müşteki A.U.nun ikametinden LG marka 106 ekran televizyonun çalınması olayi ile ilgili şüpheli Y.S. nin S.K. isimli şahsa 1 adet 106 ekran LG marka televizyon sattığı tespit edilmiş, televizyonları satın alan E.Ç. S.K.,H.U. ve E.Ç. ye satılan televizyonda aracı olan S.U. ya çalıntı mal satın almaktan, çalıntı malları satan S.S. ye evden hırsızlık suçundan işlem yapılmış olup, ayrıca 3 ayrı evden çalınan televizyonları satan Y.S. iki evden hırsızlık olayının faali olarak halen ilimiz cezaevinde yatmaktadır. Hırsızlık olayları ile ilgili tahkikat devam etmektedir” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.