Tingader Kurumsal Yapılanma Sürecinde Hızla İlerliyor

Tingader Kurumsal Yapılanma Sürecinde Hızla İlerliyor

Yayınlanma:
Tingader Kurumsal Yapılanma Sürecinde Hızla İlerliyor

Kurumsal yapılanma sürecinde hızla yol alan TİNGADER Genel Başkanlığı, TİNGADER Gençlik kolları genel başkanlığı yapılanmasını Gökhan ERTANA Başkanı ve yürütme kurulundan mütevellit oluşturarak yurt sathında örgütlenmenin önünü açmış oldu.

Birbirinden değerli üyelerden oluşan Gençlik kolları genel başkanlığı ve yürütme kurulu başkanı Gökhan ERTANA Yeni göreviyle ilgili ve yürütme kurulu adına şunları söyledi;
Öncelikle 24 kasım öğretmenler gününde Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Ne büyük ve güzel bir tesadüftür ki böyle anlamlı bir gün de TİNGADER ailesine katılmaktan memnuniyetimi dile getirmek isterim, uygun görüp bu görevi bizlere teslim edenlere teşekkürü borç biliriz , Türkiye de genç nesil, basının Türk Milletinin gözü ve dili olması adına bir örgütlenme ihtiyacının Tingader Gençlik kolları genel başkanlığı tarafından genç nesil ve gazeteci kardeşlerimizle yola çıkmayı asli davamız olarak görüyoruz.

Siz gazetecilik ve internet basını sektöründe tecrübeli başarılı birbirinden değerli büyüklerimizden ve arkadaşlarımızın bilgilerine başvurarak fikir alışverişinde bulunarak sizin destekleriniz ile derneğimiz TİNGADER’i tüm internet gazetecilerimiz ile birlikte ileriye taşımaya çalışacağız. Çünkü bizler hayatı itibar üzerine inşa etmeye çaba göstermiş ve o şekilde yaşamaya çalışmış ve de geldiğimiz yere itibar getirmeyi hedef haline getirmişizdir. İtibarımızı sarsacak üzerine gölge düşürecek hiç bir yerde de bulunmadık buna teşebbüs dahi edeceğini düşündüğümüz kişileri muhatap almadık hatta gelmiş bulunduğumuz yerde İtibarsız kişileri temizledik şüpheniz olmasın.

“Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız” görüşü ve ideolojik fikir doğrultusunda bize verilen görevi de layıkı ile yapmak.. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, genç arkadaşlarımızı aynı çatı altında toplamak, sosyal sorumluluk projelerimize öncelik vererek yeni nesil internet gazeteciliğini birlikte ileriye taşımak, milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir bunun üzerine genç arkadaşlarımız ile birlikte yürüyeceğiz adım atacağız. Tüm bunların yanı sıra en kısa zaman da bütün üyelerimiz ile tanışma şerefine nail olmayı temenni ediyorum.

ddddddd.jpg

Gökhan ERTANA
Genel Başkan - İş insanı
_____

İrem nur Özbunar
Başkan yardımcısı - Avukat
_____

Ece Merve Tişik
Genel sekreter - Gazeteci
____

Alperen Avcı
Sayman - Avukat
_____

Alev Aranç
Yönetim Kurul Üyesi-Basın Mensubu
______

Oğuzhan Uysal
Yönetim Kurulu üyesi - Basın Mensubu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum