Traktörün Altında Can Verdi

Traktör ile tarla sürmeye giden 68 yaşındaki şahıs takla atan traktörün altında kalarak can verdi. Cansız bedeni kardeşi ve eşi tarafından bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2013 10:02
Traktörün Altında Can Verdi

Yalvaç’ın Tokmacık beldesinde tarla sürmeye giden 68 yaşındaki Dündar Yıldırım devrilen traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre sabah evinden çift sürmek için 32 HT 890 plakalı traktör ile çıkan Dündar Yıldırım bayır şeklindeki tarlayı sürdüğü sırada traktörü devirdi. Devrilen traktör birkaç takla attıktan sonra yeniden doğrulurken sürücüsü kazada can verdi.

Eve dönmesi gecikince eşi ve kardeşi Mevlüt Yıldırım Bekleş mevkii olarak bilinen yere giderek acı gerçekle karşılaştı. Acılı kardeş Mevlüt Yıldırım; “Ağabeyim sabah evden tarla sürmek için çıkmış. Normalde öğleyin eve dönmesi gerekiyordu. Akşama yakın olunca merak edip yengemle gittik. Tarlaya vardığımızda ağabeyimin pullukların üzerinde cansız yattığını gördük. Traktör bayırdan geriye doğru kaçmış olmalı ki durduramamış ve en az 3-4 takla atmış. Ağabeyim de bu esnada traktörün üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirmiş. Hemen telefonla gerekli yerleri arayarak haber verdik. Acımız büyük” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Dündar Yıldırım’ın cenazesi Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Otopsi sonucu şahsın iç kanama geçirmek suretiyle yaşamını yitirdiği belirlendi. 68 yaşındaki şahsın evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Nurettin ARKAN / YALVAÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.