Tural’dan Motosiklet Tutkunlarına Müjde: Motor Sporları Pisti Oluşturacağız

Tural’dan Motosiklet Tutkunlarına Müjde: Motor Sporları Pisti Oluşturacağız

Yayınlanma:
Tural’dan Motosiklet Tutkunlarına Müjde: Motor Sporları Pisti Oluşturacağız

İyi Parti Isparta Belediye Başkanı Ahmet Tural, Türkchopper Motosiklet Kulübü’nü ziyaret etti. Motosiklet tutkunları ile bir araya gelen Başkan Adayı Tural, Isparta’da motosiklet için özel bir alan olmadığını belirterek, “Göreve gelmemiz halinde kısa süre içerisinde motor sporları pisti oluşturacağız. Dünya motokross şampiyonasına ev sahipliği yapacağız” dedi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkanı Ahmet Tural, Türkchopper Motosiklet Kulübü’nü ziyaret etti. Motosiklet tutkunları ile bir araya gelen Başkan Adayı Tural, motor sporları ile ilgili projelerini anlattı. Isparta’da motor sporları için özel bir alanın olmadığını belirten Başkan Adayı Tural, 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelmesi halinde kısa süre içerisinde motor sporları pisti oluşturacaklarını söyledi. Başkan Adayı Tural ayrıca yapılacak motor sporları pistinde Isparta’nın Dünya motokross şampiyonasına da ev sahipliği yapacağını açıkladı.

ÜCRETSİZ ELEKTİKLİ BİSİKLET

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 2019 yerel seçimleri sonrası bisiklet yollarını kapatmasına tepki gösteren Başkan Adayı Tural, bisiklet yollarının yeniden açılacağını belirterek, “ISPARTABİS uygulamasıyla ücretsiz elektrikli bisiklet projemizi hayata geçireceğiz ” dedi. Tural “Gençlerimzie alternatif ulaşım imkanı sağlıyoruz. Bu projeden Isparta BİS mobil uygulamasıyla e devlet üzerinden üye olabileceksiniz. Cep telefonundan gelen tek kullnımlık şifreyle bisikleti kullanabilkeceksinzi. Bsiklet yıollarımız ne yazıukki kapandı. Göreve geldiğimizde yeniden bisiklet yolları yapacağız” dedi

ISPARTA’DA KARAVAN TURİZMİNİ CANLANDIRACAĞIZ

Isparta’da Karavan park projesini hayata geçireceklerini belirten İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, “Isparta’da karavan turizmini canlandıracağız. Bu parkta sizler de motosikletlerinizle faaliyetlerde bulunabileceksiniz” diye konuştu. Türkchopper Motosiklet Kulübü Başkanı Evren Nazım Arat, ziyaretlerinden dolayı İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve beraberindeki parti yönetimine teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. Konuşmanın ardından Başkan Adayı Tural ve İl Başkanı Tekeli’ye kulübün rozeti takıldı. Daha sonra Başkan Adayı Tural, chopper model motosiklete bindi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.