Uyuşturucu Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda 3 kişi uyuşturucu madde nakletme sucundan yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2012 16:50
Uyuşturucu Operasyonu

Emniyetten yapılan açıklamada; “İlimiz SDÜ Öğrencilerinden M.Ö isimli bayanın 27.09.2012 günü Antalya ilinde H.S ve K.Ç ile buluşarak ,ilimize satışa sunmak üzere uyuşturucu madde getirecekleri yönündeki bilgiler değerlendirilerek Antalya ilinden gelerek ilimize giriş yapan kamyon içerisinde M.Ö., H.S. ve K.Ç. isimli şahıslar 10,5 g. eroin, 3 g. kubar esrar, üzerinde uyuşturucu kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda aparat ile birlikte yakalanmıştır.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde nakletme suçlarından haklarında hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte mevcuden Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden M.Ö., H.S. ve K.Ç. isimli şüpheliler sorguları akabinde Isparta Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanmıştır. İlimiz genelinde uyuşturucu maddenin yaygınlaşmasını önlemek amacıyla, güvenli çevre huzurlu toplum için, uyuşturucu madde tacirleri ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum