Uyuşturucuya Geçit Yok!

Uyuşturucuya Geçit Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2015 13:11
Uyuşturucuya Geçit Yok!

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonlarında 72 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilenlerden 13 kişi tutuklandı, 57 kişi hakkında ise yasal işlem yapıldı.

Emniyet müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. Yürütülen çalışmalarda 10 gün içinde 72 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 15’i adli makamlara sevk edildi. Sevk edilen şahıslardan 13’ü tutuklandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde Satıcılarına yönelik operasyonlarımız kesintisiz olarak devam ediyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında 15/11/2015 – 26/11/2015 tarihleri arasında 38 ayrı operasyon düzenlenmiş olup, bu operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapma, temin etme ve uyuşturucu madde kullanma şüphesi ile toplam 72 şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslardan Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Temin Etme şüphesi ile Adli Makamlara sevk edilen 15 şahıstan 13'ü TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

Bununla birlikte yakalanan şahıslardan 57 si hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Kullanma suçu sebebi ile yasal işlem yapılmıştır.
Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.