Uzun Süredir Aranıyorlardı

Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde uzun süredir aranan ve haklarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı.

Yayınlanma:
Uzun Süredir Aranıyorlardı

Suç işleyerek mahkeme kararıyla çeşitli cezalara çarptırılıp yakalanamayan şahısların yakalanması için yürütülen çalışmalar neticesinde uzun süredir yakalanamayan 2 şahıs yakalandı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından cebir, tehdit ve hile kullanarak zorla alıkoyma ve konut dokunulmazlığı ihlali suçlarından kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan ve 2007 yılından beri yakalanamayan H.İ isimli şahıs Fatih Mahallesinde yakalandı. Düzenlenen operasyonla yakalanan şahsın yapılan GBT sorgulamasında, yaralama, hırsızlık, uyuşturucu madde satın almak ve benzeri suçlardan 69 kaydı bulunduğu tespit edildi.

Gerçekleştirilen bir başka operasyonda, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hırsızlık suçundan kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan ve 2006 yılından beri aranan S.K isimli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan GBT sorgulamasında iftira, hırsız ve benzeri suçlardan 15 kaydı bulunduğu tespit edildi.

Şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.