Yan Baktın Kavgası Kanlı Bitti

Isparta İstiklal Mahallesi üzerinde ‘Yan Baktı’ meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi kalbinden ve bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 15:50
Yan Baktın Kavgası Kanlı Bitti

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.30 sıralarında İstiklal Mahallesi’ndeki İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ‘Yan Baktı’ meselesi yüzünden iki taraf arasında yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

‘YAN BAKTI’ MESELESİ YÜZÜNDEN BİR KİŞİYİ BIÇAKLAYIP KAÇTI!
Kavgada bıçaklar konuşunca, taraflardan M.S. isimli şahıs karşı taraftaki henüz ismi öğrenilemeyen bir kişiyi kalbinden ve bacağından bıçaklayarak yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Durumun haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk ettiler.

ŞÜPHELİYİ, 3 SAAT İÇİNDE YAKALADILAR!
Olayın ardından soruşturma çalışması başlatan Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yıldırım Ekipleri, yaklaşık 3 saat sonra şüpheli M.S. ile birlikte arkadaşını yakaladı.

İsmi öğrenilemeyen şahsı bıçakladığı iddia edilen M.S. ve yanındaki arkadaşı gerekli işlemler için emniyete sevk edildi.

Polis, olayla ilgili tahkikatı sürdürürken, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ASAYİŞ