Yaşam Savaşını Kaybetti

Bayramın 2. günü traktör kazasında yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Turan Karaca (43) hastanede yaşamını yitirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2013 13:58
Yaşam Savaşını Kaybetti

Ramazan Bayramının 2. gününde Yalvaç'tan Bahtiyar köyüne traktörle inşaat kalıbı taşıdıkları sırada Altıkapı köyü Belenbaşı mevkiinde traktörün devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve 5 gündür SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Turan Karaca yaşamını yitirdi.

Aynı kazada traktör sürücüsü olan kayınbiraderi 44 yaşındaki Turan Cesur devrilen traktörün altından sağ çıkarılmış ancak saatler sonra yaşamını yitirmişti. Römork üzerinde bulunan 2 kişi ise hafif yaralı olarak kurtulmuştu.

Hastanede yoğun bakım ünitesine alınarak tedavisi sürdürülen Turan Karaca'nın Salı akşam saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği ve Çarşamba öğle saatlerinde de tüm yaşam fonksiyonlarının durduğu haber verildi.

Cenazesi ailesine teslim edilen Karaca'nın Perşembe günü Ayvalı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Çınaraltı Gazetesi - Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.