Yaşlı Adamın Cesedinde Köpek Isırıkları Bulundu!

Çünür Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Ahmet Zeybek evinde ölü bulundu. Yapılan incelemelerde yaşlı adamın cesedinde köpek ısırıkları bulunduğu öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2012 15:51
Yaşlı Adamın Cesedinde Köpek Isırıkları Bulundu!

Çünür Mahallesi’nde yalnız yaşayan 85 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü bulundu
Ajans32 Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre, Çünür Mahallesi 5423 Sokakta ikamet eden 85 yaşındaki Ahmet Zeybek, dün öğleden sonra evinde ölü bulundu.

Yakınları tarından evinde ölü bulunan Zeybek’in cesedinde yapılan incelemelerde köpek ısırıklarına rastlandığı kaydedildi.

Çünür Mahallesi’ndeki iki katlı müstakil evinin salon kısmında ölü bulunan 85 yaşındaki Zeybek, eşinin vefatından sonra bir süredir yalnız yaşadığı belirtildi.

Bir süredir torunun köpeğini evinde beslediği öğrenilen Zeybek’in cesedinde bulunan ısırıkların, evdeki doberman cinsi köpeğe ait olduğu da edinilen bilgiler arasında…

Gayri resmi kanallardan edinilen bilgiler doğrultusunda yaşlı adamın, sabah saatlerinde kahvaltı hazırladığı, yiyecek ve içeceklerin ortada kaldığı öğrenildi. Yaşlı adamın dün sabah saatlerinde öldüğü tahmin ediliyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Zeybek’in cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemeler sonrasında otopsi için SDÜ Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Zeybek’in kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu incelemeleri sonunda ortaya çıkacak.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.